Götabro kurs- och konferensgård

Vår målsättning är att våra gäster ska få en vilsam vistelse, med gott bemötande och god mat i en avkopplande omgivning.

Folkhögskola + bibelskola

Götabro är en plats där kristen tro varit central i mer än hundra år. Förmodligen är Götabro den plats där det längst har bedrivits bibelskola i Sverige – den första kursen gavs redan 1894.

Idag drivs bibelkurserna inom ramen för Örebro Folkhögskola samtidigt som Götabro anordnar korta kurser och retreater för människor som vill fördjupas, vila och få kraft för nya dagar.

Kurs- och konferens

Götabro är en konferensgård, som erbjuder plats för kortare eller längre konferenser och kurser. Vi erbjuder dagkonferenser och har lunchservering – ring och boka din lunch dagen innan du vill komma.

Fest, jubileum mm.

Vi erbjuder olika typer av lokaler för fest, jubileum, bröllop, födelsedagsfester, och kan tillhandahålla catering.

TORP – sommarfestival och konferens

Under sommaren har vår huvudman, Evangeliska Frikyrkan sin TORP-konferens samt musikfestivalen Frizon, uppe på TORP-området. Arrangörer/medverkande vid konferens och festival bor då på Götabro kursgård.

Vision för bibelskolan

Götabro Bibelskolor vill forma, träna och sända äkta lärjungar som följer, lever och växer i gemenskap med Jesus Kristus, med en radikal och generös tro som är relevant i vardagen.