Korta kurser och Retreater

Vi möter ofta människor som uttrycker en längtan och ett behov att få dra sig undan det vardagliga bruset av stress och plikter, för att kunna stilla sig och lyssna in Gud. Många brottas med det omöjliga livspusslet och det är lätt att tappa bort både sig själv och Gud.  Att få stanna upp några dagar för att lyssna in Gud och sitt eget inre kan vara välbehövligt för att förnya sitt inre liv och få rätt riktning igen. Många som besökt våra korta kurser berättar om en förnyad kärlek till Jesus, en inre ro, att man har fått ”ladda batterierna” och hjälp att ställa in kompassen på rätt riktning igen.  Eller som en av våra gäster sa det: ”Tänk att få tänka färdigt en tanke i lugn och ro!” Bara det! Att få tid att tänka ostört. Tid att vara för mig själv. Med Jesus. Låta saker och ting hinna landa i mig.

Lika viktig som stunderna tillsammans med Jesus är och den goda undervisningen som du kommer att få ta del av, så kommer du också att få njuta av god mat och en vacker omgivning att kunna ta promenader eller löparrundor i. Vi vill att HELA du ska må bra när du är på Götabro. Det ska vara vila och påfyllnad för ande, kropp och själ!

Vi har olika kortare kurser; En Vecka Inför Gud och den tysta retreaten. På En Vecka Inför Gud, som erbjuds varje höst,  kommer du att få god och utmanande undervisning, tid för bön och reflektion, möjlighet till avskildhet och vila.

Målet med den tysta retreaten, som pågår under trettondagshelgen, är att du ska få ”lära känna Kristus och kraften från Hans uppståndelse”. Under den tysta retreaten går du in i tystnaden, tar del av bönerna och lyssnar till god och relevant undervisning. Det ges mycket tid till egen bön där du får bibelmeditationer och andliga övningar som är till hjälp för att lyssna in Gud. Under retreaten finns det också möjlighet att boka in ett andligt vägledningssamtal hos någon av retreatledarna.

Läs mer om Retreaten och EVIG via länk till vänster.

 

Evangeliska Frikyrkan arrangerar Ung-Ledareveckan. Du kan läsa mer om den via länk till vänster.

Vi ser fram emot att möta dig på någon av våra kurser! Varmt välkommen!
Anmäl dig till info@gotabro.se eller ring 070-101 69 72