Internat och kostnader

Kostnad för studier – samtliga kurser

Lärjungaskolan, 26 dagar med Jesus och Bibelterminen är studiemedelsberättigade och en del av kursutbudet på Örebro folkhögskola, Götabro bibelskolor.

Undervisningen är gratis.

Terminsavgift om 600:- tas ut för att täcka gemensamma resor och aktiviteter under Lärjungaskolan och Bibelterminen. Litteraturkostnader om ca 200-500:- tillkommer beroende på kurs.

Tonårsbibelskolan och våra Korta kurser & Retreater anordnas av bibelskolan på Götabro, du betalar en kursavgift för kost och logi, priset varierar – läs mer på respektive kurs.

Kostnad för internat – Lärjungskolan, Bibelterminen och 26 dagar med Jesus

Välkommen att kontakta oss på Bibelskolorna Götabro, om du har frågor kring internatboende, hel- och halvpension, praktik och andra kostnader.

Om du vill veta mer om vad du får för studiemedel, inackorderingstillägg med mera, kontakta CSN, centrala studiestödsnämnden.

www.csn.se

Bibelterminen priser

26 dagar priser

Lärjungaskolan priser

Som deltagare i Lärjungsskolan, 26 dagar med Jesus eller Bibelterminen bor du på internat under utbildningstiden. Priset för ditt boende beror på vilken standard du väljer på ditt boende.

Kihlstedska huset – erbjuder boende i enkelrum eller dubbelrum, tre rum delar badrum/wc.

Evangelisthemmet – erbjuder boende i enkelrum eller dubbelrum med eget badrum/wc på rummet.

Paviljongen – erbjuder boende i enkelrum med duschrum/wc i korridor

Måltider

Under bibelskolan 26 dagar med Jesus och Lärjungaskolans första fyra veckor ingår helpension. I detta ingår frukost, lunch, middag samt förmiddags- och kvällsfika. På våren har Lärjungaskolan 3-4 veckors helpension,

Övrig tid då deltagare bor på Götabro kursgård  ingår halvpension i form av frukost, förmiddagsfika samt lunch under vardagar.

Övriga måltider ansvara deltagaren för själv. Götabro kursgård har ett fräscht deltagarkök i Evangelisthemmet som används för självhushållning.

Kostnad för praktik under Lärjungaskolan

För frågor om ekonomiskt stöd för resor och praktik utomlands kontakta centrala studiestödsnämnden, CSN. Kostnader för praktik på vårterminen skiljer sig om deltagaren väljer att göra utlandspraktik eller ha sin praktik i Sverige.

Du står för kostnaden för mat, resor till och från praktikplatsen, boende och, vid utlandspraktik, vaccinationer och visum. Vi eftersträvar att boendekostnaderna ska vara så låga som möjligt.

Vid utlandspraktik kan kostnaderna skilja sig kraftigt, men nedan kommer några exempel på ungefärliga kostnader:

För praktik i England – ca 25 000:-

För praktik i Serbien – ca 20 000:-

För praktik i Swaziland & Thailand – ca 30 000:-