Bibelskolor


Äkta lärjungaskap
- för den här världens skull!

Längtar du efter något mer? Anar du att livet med Gud innehåller något mer och större än det du hittills upptäckt? Då har du kommit rätt!
Bibelskolorna på Götabro är för vanliga människor som längtar efter mer och som förstår att de inte har upptäckt allt än!

Visionen för Götabro
Vi har tre ledord för våra bibelskolor på Götabro; forma, träna och sända. Vi vill forma, träna och sända äkta Jesus lärjungar. – Vad menar vi med det?

Vi önskar att du ska få växa i din tro och att du ska kunna leva som kristen på ett äkta och naturligt sätt. Du ska inte bli mindre dig själv när du blir kristen, du ska bli ännu mer dig själv! Därför kommer din tid på bibelskola att handla om att formas, som människa och kristen. Att hitta dig själv i Gud och upptäcka att du är så älskad av Gud!

Du kommer också att tränas som lärjunge och efterföljare till Jesus. Du kommer att utmanas i dina tankar kring vad det innebär att följa Jesus. Att följa Jesus handlar om hela ditt liv! Din karaktär, dina värderingar och din livsstil påverkas när du tackar ja till att följa Jesus.

Du kommer också att rustas till tjänst i Guds rike. Gud vill sända dig till en längtande värld! Därför vill vi att din bibelskoletid ska ge dig möjligheter att få pröva dina vingar och praktisera det du lär dig, att du får upptäcka dina gåvor och förstå att Gud vill använda just dig för att göra skillnad i vår värld.

En grund för resten av ditt liv!
Att gå på Bibelskola kan vara den viktigaste investeringen i ditt liv! Ett år, en termin, 26 dagar eller en vecka tillsammans med Jesus kan få göra stor skillnad i ditt liv. Det kommer att bli utmanande och stundtals omtumlande – därför att det här handlar om ditt liv och det är på riktigt! Men vi vet också att det kan få bli den bästa tiden i ditt liv!

Du kan läsa om de olika bibelskolorna som finns på Götabro i vänsterspalten bredvid. Det finns något för alla – i nästan alla åldrar!

Varmt välkommen att söka till våra bibelskolor! Du söker via menyn ”kurser” eller genom att klicka HÄR. För att behandla dina uppgifter så säkert som möjligt kommer du i ansökan att få skriva in dig i programmet SchoolSoft.

Här nedanför kan du se på en liten film om Götabros Bibelskolor. Tryck gärna på knappen för att förstora skärmen innan du tittar.

Studierättslig standard
Du länkas till Örebro Folkhögskola för mer information om regler, rutiner mm. för folkhögskolors deltagare.
Läs mer

Läsåret 2018/2019
Start för Lärjungaskolan och 26 Dagar var söndagen den 19 augusti kl 18.00.
29/10-2/11  Höstlov
20/12  Jullov från lunch
7/1  Start med förstärkt fika kl.9:00
v.13 Ung Ledare – vecka
1/6  Avslutningsgudstjänst kl.11 + lunch

Bibelterminen 2019
Start för Bibelterminen är söndagen den 13 januari kl 18.00 (incheckning kl 16.00).
18-22/2  Vårlov
15-22/4  Påsklov
1/6  Avslutningsgudstjänst kl.11 + lunch