Bibelskolor

Äkta lärjungaskap
– för den här världens skull!

Längtar du efter något mer? Anar du att livet med Gud innehåller något mer och större än det du hittills upptäckt? Då har du kommit rätt!
Bibelskolorna på Götabro är för vanliga människor som längtar efter mer och som förstår att de inte har upptäckt allt än!

Visionen för Götabro
Visionen för Götabro är att forma, träna och sända äkta Jesus lärjungar. Vad menar vi med det?

Målet är att du ska få växa i din tro och att du ska kunna leva som kristen på ett äkta och naturligt sätt. Du ska inte bli mindre dig själv när du blir kristen, du ska bli ännu mer dig själv! Därför kommer din tid på bibelskola att handla om att formas! Att hitta dig själv i Gud och upptäcka att du är så älskad av Gud!

Du kommer också att tränas som lärjunge till Jesus. Du kommer att utmanas i dina tankar kring vad det innebär att leva som kristen idag. Att följa Jesus handlar om hela ditt liv! Din karaktär, dina värderingar och din livsstil påverkas när du tackar ja till att följa Jesus.

Du kommer också att rustas till tjänst i Guds rike! Du kommer att få pröva dina vingar och praktisera det du lär dig, du kommer att få upptäcka dina gåvor och växa i din tro. Gud vill sända dig till en längtande värld!

En grund för resten av ditt liv!
Att gå på Bibelskola kan vara den viktigaste investeringen i ditt liv! Ett år, eller en termin, eller 26 dagar eller en vecka tillsammans med Jesus kan få göra stor skillnad i ditt liv. Det kommer att bli utmanande och stundtals omtumlande – därför att det här handlar om ditt liv och det är på riktigt! Men vi vet också att det kan få bli den bästa tiden i ditt liv!

Du kan läsa om de olika bibelskolorna som finns på Götabro i vänsterspalten bredvid. Det finns något för alla – i nästan alla åldrar!

Varmt välkommen att söka till våra bibelskolor!

Här nedanför kan du se på en liten film om Götabros Bibelskolor.

Studierättslig standard

Du länkas till Örebro Folkhögskola för mer information om regler, rutiner mm. för folkhögskolors deltagare.


Läsåret 2016/2017

Avslutning vårterminen söndagen den 28 maj 2017

Läsåret 2017/2018 

Lärjungaskolan och 26 dagar startar söndag 20/8-2017

Julavslutning fredagen 15/12-2017

Vårterminen för Lärjungaskolan startar måndag 8/1-2018

Bibelterminen startar söndag 15/1-2018

Avslutning vårterminen söndagen 27/5-2018