Höstens höjdpunkt - 26 Dagar! Bibelskola med start 19 augusti!

Läs mer här>

 

Lärjungaskolan - för dig som vill följa Jesus! Start hösten 2018

Läs mer här>

 

Väckelsehistoria när den är som bäst! Boka beställningsresa!

Läs mer här>

En Vecka Inför Gud 8-13 oktober

Den 8-13 oktober vill vi bjuda in dig till ”En vecka inför Gud”. Det är en vecka som riktar sig till dig som vill dra dig undan för att lyssna in Gud och få samla kraft. Vi tror att det blir en uppmuntrande, vilsam och utmanande vecka tillsammans med Gud!

Läs mer!

Retreat

Under trettonhelgen, 3-6 jan 2019 går vår årliga och mycket uppskattade Retreat av stapeln, i år med temat Nycklar. Jesus har nycklarna till befrielse för oss människor och till att få leva fullt ut i Hans efterföljd. Sätt rätt fokus inför det nya året med att dra dig tillbaka och lyssna in Gud och ditt inre i en kravlös miljö av tystnad och vila. En väl investerad julklapp!

Läs mer!

Välkommen till Götabro kursgård
Götabro är en rofylld och vacker plats där vi kan erbjuda många olika möjligheter att hålla konferens, församlingsdagar, bröllop och andra högtider! Vi erbjuder grupper, organisationer och församlingar möjlighet att bo på gården för kortare/längre vistelser. Vi erbjuder också dagskonferenser.
Läs mer om Konferenser här.
Välkommen med din förfrågan till info@gotabro.se.

Läs mer!

Nu är det dags att söka till höstens Bibelskolor!
Längtar du efter ett år där du får växa som Jesu lärjunge och som människa? Längtar du efter en tro som är äkta och som håller att bygga ett helt liv på? Längtar du efter utmaningar? Då är Lärjungaskolan något för dig! En 1-årig bibelskola med fokus på Jesus och med ett fantastiskt upplägg som kombinerar teori och praktik. Ord & handling går hand i hand på Lärjungaskolan där du får en unik möjlighet att göra en spännande praktik utomlands eller i en församling i Sverige! Ett tips; Sök i god tid om du vill vara säker på en plats, länk till ansökan HÄR.

Är ett år för lång tid för dig? Vill du gå en bibelskola men du har bara möjlighet att komma loss några veckor? Då är du välkommen att söka till 26 Dagar som är precis vad namnet beskriver; 26 Dagars bibelskola med start på hösten. En bibelskola som ger dig en möjlighet till att stanna upp och fördjupa dig i det kristna livet.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om våra olika bibelskolor och hör gärna av dig för ett studiebesök, om du vill veta mer!

Läs mer!

Nu är det hög tid att skicka in ansökan!